Social Icons

twitterfacebookgoogle plusrss feedemail

Sponsor Bağlantı

3 Mart 2013 Pazar

BomBom Programsız Hile

BomBom Programsız Hile - programsizhilesi.blogspot.com
Bombom son 2 yıla damgasını vuran en iyi oyun.Küçük anime karakterler ile zevkli savaşlar yapabiliyorsunuz.Oyunu kısaca tanıyalım:


BS:Birlik Savaşı anlamına gelir.Birlik Savaş yapabilmek için en az 3 level birlik üyesi veya üyeleri bir odada buluşur.Özgür savaşın yanındakini seçin.Zaten otomatikmen seçer.Siz bunları yapın başka böyle kurala uygun yapan birlik üyeleriyle savaşın katkı dereceniz olsun.
SG:Saldırı Gücü:Eşyalarınızla aldığınız güç.Bütün özelliklerini etkiler.

Birlik:Oyuncuların bir grupta toplanıp çeşitli faaliyetler yapması(ServetKuponMarket kullanımıDemircide basmak)
Çar:BomBom'daki adamınızın yani karakterinize denilen isim.İsmi Metin2 oyunundan almaktadır.
KUPON:Kuponoyuna gerçek para yükleyerek elde edilir.Kuponla daha çok nesne alınabilir.


Hediye Para:Alışveriş Merkezi'nin Alışveriş Takas Merkezi bölümünden 'Nesneler'almanızı sağlar.15 level olduğunuzda 15.000 hediye altın gelir.
Altın:Savaş odasına girdiğinizde yanda resimler göreceksiniz.3 boş yer birde.Onlar Skill'dir.Yani ''yetenek''.Altın karşılığında onları alıp savaşta kullanabilirsiniz.Neler yaptıları üstüne geldiğinizde çıkan kutucukta yazmaktadır..
Evlilik Yüzüğü:Evlilik yüzüğü evlenmenizi sağlar.Evlenmeden önce veya sonrada giyebilirsiniz yüzüğü.Evliliğin Avantajlarıda vardır.Evlilik bölümümüzde bulunmaktadır.
Teçhizat:BomBom'daki silahlaraTaşlarayüzüklerekünyelere vs. denilen genel ad.
Çevrim veya OnlineOffline:Çevrim 2'ye ayrılır.Çevrim içiÇevrim Dışı.Çevrim içi'ye OnlineÇevrim Dışına=Offline denir.Çevrim içi (Online)=Oyunda yani açık demek.Çevrim Dışı(Offline) oyunda değil yani kapalı demek.
Kaplıca:Kaplıcada durduğunuz her 1 dakkaya EXP kazanacaksınız.Yalnız günde 1 kez ve 1 saat girebilirsiniz.1saat izin almak için 10.000 altın ödemek zorundasınız.
EXP:Kısaca XP'derler.Okunuşu:Bazen ekspi bazen ikspi derler.Exp sizin oyununzdaki tecrübenizdir.%100.0 level atlarsınız.

BomBom Programsız Hile

BomBom programsız hile yapmak için programa ihtiyacınız yoktur.Yapammız için gereken tek şey aşağıdaki videoyu izlemek olacaktır.İyi oyunlar...

Video 1 Level Atlama


Video 2 Silah Hilesi

24 yorum:

  1. bok olmuş sallıo

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim öncelikle yazdığın yazıda ki bazı hataları düzelteceğim çünkü insanlar bunu okuyup yanlış fikre kapılabilir.

    Birincisi "Bombom son 2 yıla damgasını vuran en iyi oyun." demişsin fakat dünya genelinde derece yapamamış,tüm serverlarını toplasan 100 bin kişinin anca oynadığı bir oyun nasıl en iyi oyun oluyor bu biraz düşündürücü. Özellikle World of Warcraft,Crysis milyonlarca satan bu gibi yapımlar dururken.

    İkincisi "Çar:BomBom'daki adamınızın yani karakterinize denilen isim.İsmi Metin2 oyunundan almaktadır." demişsin fakat bu da yanlış. "Çar" ingilizce kökenli "Character" kelimesinin "Char" olarak kısaltılmasından çıkmıştır ve global bir kelimedir (Birşeye ait değildir). Metin 2 ile alakası yoktur. Türkler bu kısaltmayı MMORPG oyunları arasında ilk kez knight online'da görmüştür.

    Son olarak "xp" "Experience" kelimesinin "Exp" den sonra ki kısaltmasıdır ve "Ekspi" şeklinde okunur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen malmısın bombom türkşye sadece faceden 100bin kişi oynuyo düşün ve %90ı aceden değil sitesinden oynanıyo ve dünya genelindeki bu oyun 1 milyar kişi tarafından oynanıyor git araştır sonra da salak salak yorum yapma

      Sil
    2. peki world of tanksı kaç kişi oynuyo onu oğer de gel Metehan ÜSTÜNDAĞ

      Sil
    3. Bombomun sadece gidip 1 serverine bakarsanız türkiyede en az 100.000 kişi olduğunu görebilirsiniz ha bide tüm dünyada oynanıyor türkiyede en az 10 milyon oyuncusu var.Ve de Bu Vietnam Çin gibi ülkelerde en az 10 katı azcık serverlara girip araştırma yap :)

      Sil
    4. Hayır bombom dünyada 200 milyon kişi tarafından oynanıyo world of war craft daha fazla ama 3 milyar kişi tarafından oynanıyo o

      Sil
    5. accas sana %% katılıyorum kardeşim

      Sil
    6. bu konuda sana katılıyorum ben k o cıktıgından beri oynarım ve ko da bicok kısaltma ortaya cıkmıstır afk gibi w8 gibi daha bi cogu ve char kelimeside aynı sekilde ondan her oyunda yaygınlasan bu kısaltmalara bakılarak oyun anlatılamaz nese

      Sil
  3. programsız dio cheat engine dio

    YanıtlaSil
  4. aynen lan ne kadar salak

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Gerzekmi lan bu adam programsız diyor CHEAT ENGİNE ne amk

    YanıtlaSil
  7. mallar ya sözde de programsız

    YanıtlaSil
  8. olum sen salakmısın hem programsız dion cheat engine dion
    sonra cheat engineden hızlandırıon sonra alamıoz dion bu nasıl bir hile mal ya adam

    YanıtlaSil
  9. bide salakmısn olum sen bu hile kolay bizde bilioz speed hackı counter de bile açıom oyundan atıo o hileyle bişe olmaz bide programsız dion one la cheat engine o pragram deilmio o allah akıl verirken galiba siz şemsiye tuduonuz

    YanıtlaSil
  10. SALAK BUNLAR CHEAT ENGİNE NE PROGRAMSIZMIŞ

    YanıtlaSil
  11. Ben ce BomBom arkadaslar 2. Şifresi Olmaması Lazım Cunku 2. şifreyi kaybedersek ger zor buluruz Ve Özellikle ''Oyuna BasLarkan 3000 Kupn Ya Da Wıp 1 etsinler Yani 1aylık Veyatta 1 haftalık Sizce Nasıl Olur... _?

    YanıtlaSil
  12. salak salak şeler yazmayın kfr yazmayın çocuklar okuyo bide bu site neyin kafasındsa

    YanıtlaSil
  13. bombomu 30 yaşındaki adam bile oynuyo la bu oyun insanı büyülüyo ha bide hile yapacaksanaınz neden oyunu oynuyonuz oyunuun tadı gidio.....

    YanıtlaSil
  14. sitede goremiyom youtube kapatıldı vidyoyu göremiyom bari yazılı yazsaydızız

    YanıtlaSil