Social Icons

twitterfacebookgoogle plusrss feedemail

Sponsor Bağlantı

9 Ağustos 2013 Cuma

Farm Heroes Saga Sonsuz Hilesi

Farm Heroes Saga Sonsuz Hile 2014
Facebook Farm Heroes Oyunu
        Farm Heroes,  bir tarlada karşılaşabileceğiniz her hayvanın bulunduğu bir Facebook oyunu. Bu sevimli kahramanların bulunduğu oyun birçok kullanıcı tarafından oynanılıyor.

Sizlere bu yazımızda bu oyunun çok iyi hilelerinden birinden bahsedeceğiz. Farm Heroes’un bu hileyle gerçek kahramanlarından biri olacaksınız. Bu hile sadece Mozilla’da yapılmaktadır.

Farm Heroes Hilesi için Cheat Engine İndir
        Farm Heroes hilesini yapabilmek için öncelikle Cheat Engine programını bilgisayarınıza yüklemelisiniz. Programı bu adresten hemen
yükleyebilirsiniz.

Program virüssüzdür ve kötü amaçlı yazılım içermez. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Cheat Engine İndir ve Oyunu Aç
        Programı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurun ve Farm Heroes Saga adlı oyunu açın. Akabinde şu dosyayı indirin: http://www.roosle.com/file/5919bdb4

Dosyaları açın ve işletim sisteminize göre 2 dosyadan birini seçin. Mesela 32 bitlik Windows kullanıyorsanız 32, 64 bitlik ise 64. Dosyalardan size uyana çift tıkladıktan sonra Process List’ten Flash Player Plugin’i seçin ve Attach butonuna tıklayın.

Biraz bekleyin ve continue butonuna basın. Karşımıza yeni bir sekme gelecek. Buradan sonra oyna girin ve hangi bölümdeyseniz onu açın. Daha sonra programımıza geri dönelim ve 1. Free Lives sekmesini tıklayıp Enable butonuna basalım.

Aktif olduğuna dair bir uyarı gelecek. Daha sonra ise yine 5. Kill the Raccoon’u seçin programdan ve Enable butonuna basın. Sonra oyuna girin ve her şeyin artık sınırsız olduğunu göreceksiniz.

Böylece oyundaki sevimli kahramanlarınızın hiçbir zaman kaynak sorunu kalmayacak. İyi oyunlar dileriz.

1 yorum: